06 April 2011

H&M maxi skirt





Here is an outfit post combined with some of the holiday purchases..The maxi skirt I bought last day in Bath, is definitely one of my favorite pieces for summer. I really like shopping in H&M  especially when I'm abroad. You can find different things in different countries. The one on the 5th avn in Manhattan is so big but it is hard to find unique pieces. I heard that the one in Paris( I don't know which) is the best H&M store in Europe. I do not have much idea about the ones in Istanbul..Anyway, I combined my lovely skirt with white and coral wtihout taking no risk. Do you like it?

İşte size İngiltere tatilinden aldıklarımdan bazılarıyla kombinlediğim kıyafetim. Uzun bir alışveriş günü için çok uygun olmasa da bu eteği giymemeye daha fazla dayanamadım. Bath'da geçirdiğim son gün denemeden aldığım bu etek şimdiden favorilerimden biri oldu. Bu seferlik risk almayıp mercan rengi ve beyazla kombinledim ancak ilerleyen günlerde mutlaka deneysel çalışmalar yapmayı planlıyorum.
H&M Türkiye'de olsa da yurtdışındaki mağazalarda çok farklı şeyler bulabiliyorsunuz. O yüzden gittiğiniz ülkedeki H&M mağazasına mutlaka uğramanızı öneririm. Avrupa'daki en güzel mağazasının ( en seçkin ürünleri olan) Paris'de olduğunu söylemişti bir arkadaşım..Aklınızda olsun..








(maxi skirt&top&handbag and scarf were purchased in Bath:))

H&M maxi skirt and white top
Zara coral sweater
Cult skull scarf
Topshop handbag
Hotic shoes

No comments:

Post a Comment