27 April 2011

favorite jumpsuit


In fact, I'm not a fan for harem pants but this jumpsuit is a true exception. It is Studio Zara and I only could find it in Nisantası store. Even though I have only worn it not more than 5 times in 2 years this is something I would like to keep in my closet all the time..
It is tuesday and it is Tango time again. It's been two months and I do not feel I achieved even the beginner level yet:( I love dancing and before starting taking these courses I thought it will be quite simple and I will be a tango queen very soon, but it did not happen that way. Latin dances are all man dominated therefore women have no action by themselves but just follow the directions of men which  is absolutely opposite of me.. As I am ambitios I know I will handle it anyway..
To be honest it is not to bad to let someone you really trust take over all the control..

Gerçekte harem pantolonlara çok da bayılmam. Hatta en çok moda olduğu dönemde bile almamak için direndiğimi hatırlıyorum. Ama bu Studio Zara tulumum gerçek bir istisna benim için. 2 sene önce Nişantaşı Zara'dan aldığım ve belki de 5 seferden fazla giymediğim bu tulum gardrobumda her zaman görmek istediğim özel parçalardan biri..
Salı demek Tango demek. Zeynep ile beraber hemen öncesinde bir fotograf cekimi yapabildiğimiz için salıları çok seviyorum.
Tangoya başlayalı 2 ay oldu fakat başlangıç seviyesine ulaştığımdan bile şüpheliyim..Dans etmeyi çok sevdiğim için Tango'yu kısa sürede öğreneceğimi düşünüyordu  ancak ne yazık ki öyle olmadı. Bu iş hiç de göründüğü kadar kolay değil:(
Birincisi Tango kendine has bir duygusu ve duruşu olan bir dans. Onca dönmeler savrulmalar bacak atmalar arasında çoğu zaman dengenizi kaybedebiliyorsunuz. İkincisi, ki bu daha zor benim için; kontrol tamamen erkekte. Kadın hiç bir harekete karar vermiyor, başlatamıyor veya yönlendiremiyor. Bütün yönlendirmeleri erkek yapıyor kadına ise sadece onu dinlemek ve takip etmek kalıyor. Hayatımın neredeyse her anında kontrol delisi olduğum için bu durum beni epey zorluyor..
Ama sonunda anlıyorum ki bazen en güvendiğiniz insana teslim olmak o kadar da kötü bir şey değil..


 





Zara Jumpsuit
Nine west boots
Top Shop handbag
Swarovski butterfly necklace&chic ring
Inglot nailpolish ( I named it as chocolate pudding color)




2 comments:

  1. Tulum giymek zordur ama sana çoook yakışmış çok sevdim bu kombini ben:)

    ReplyDelete
  2. Lovely photos!

    WWW.RENEBRAUN.COM

    Kisses!

    ReplyDelete