23 April 2011

pink blazer


After a long time, I could finally write my blog. The weather was awful during the past weeks so I did  not feel like going out and taking pictures. I promise I will update more often in the future:) (hopefully)
As I saw this blazer on Chiara Ferragni (http://www.theblondesalad.com/), I fell in love with it.  In a week, Tuna and I were so happy that we both could get it. It is really one of my favorite blazers and so easy to combine.No need to mention that it goes wonderful with my beautiful Swarovski bracelet.
These pictures were taken yesterday before my Tango class. It is great that the weather is getting warmer..
I wish you all a wonderful weekend..

Uzun bir aradan sonra yeniden yazabiliyorum. Geçtiğimiz haftalarda hava öyle kötüydü ki dışarı çıkıp fotograf çekmek neredeyse imkansızdı. Havalar yavaş yavaş ısındığından önümüzdeki günlerde daha sık yazabilmeyi umuyorum..
Bu ceketi Chiara Ferragni'de (http://www.theblondesalad.com/) gördüğüm an aşık olmuştum. Ancak ona sahip olmak için yaklaşık 2 hafta beklemek zorunda kaldım. Gelir gelmez de Tuna ile birlikte hemen birer tane aldık. (aynı gün içinde mağazalarda bittiğini söylememe gerek yok sanırım)
Çok canlı bir pembe olmasına rağmen her renkle kolayca kombinlenebilen bu harika cekete Swarovski bilekliğimle ışıltı katmayı ihmal etmedim..:)
Fotografları dün akşam üstü Tango dersim öncesi çektik.
Herkese iyi haftasonları..








Swarovski butterfly bracelet
Leopard coat, pink blazer, white top ; Zara
Tommy Hilfiger jeans
Rayban wayfarer sunnies
Inglot nailpolish

3 comments: